OM OSS 2019-04-12T11:04:58+00:00

OM OSS

Her kan du lese litt om oss og om hvordan Atmasenteret ble til

MØT VÅR REFLEKSOLOG

Jeg heter Mikael Paulonen og er registrert i Brønnøysundregisteret for alternativ behandling og er medlem i Refleksologiforreningen som er godkjent av Helsedirektoratet. Jeg har hjulpet folk siden 1998.
Har hatt kontor på Åndalsnes siden 2000 og har også drevet med refleksologi siden 2000.

MIKAEL PAULONEN
MIKAEL PAULONENRefleksolog
Jeg har ett kontor i Åndalsnes sentrum med gode forbindelser til buss, hurtigbåt, ferge osv.

Om Oss

Det spesielle med en Refleksolog er at vi har hele kroppen som arbeidsfeldt,  og lindrer via stimulering av punkter (f.eks. øret, overarm, lår, rygg og under fot.)

Refleksologi har sitt utspring i soneterapi, og behandlingsformen er i hovedsak forsket fram i Norge,  og er derfor spesielt godt egnet til å møte de sykdommer/problemer vi finner i vår kultur. Refleksologi tjener også til forebyggende behandling.

Refleksologi er en fysisk behandlingsform uten bruk av medisiner. Passer like godt for en baby med kolikk som for en bestefar med prostataproblemer.
Egner seg både ved akutte skader og ved kroniske lidelser. Kan virke avstressende og forebyggende. Har positiv effekt ved bl.a. Muskel-/skjelettplager.

  • Alternativ Behandling

  • Ingen medisiner

En refleksolog må ha 2,5 års utdannelse. (Medica Nova)
Har hele kroppen som arbeidsfelt, behandler via stimulering av punkter, bruker hendene som arbeidsverktøy. Refleksologi har sitt utspring i soneterapi.

Behandlingsformen er i hovedsak forsket frem i Norge, og er derfor spesielt godt egnet til å møte
de sykdommer/problemer vi finner i vår kultur.

Healing handler om å løse blokkeringer i kroppen / eterkroppen og skape balanse.

Har du plager av noe slag, ta kontakt idag. Da vil jeg ta en vurdering på om dette kan være noe jeg kan hjelpe deg med.

  • Alternativ Behandling

  • Ingen medisiner

KONTAKT OSS

TILBAKEMELDINGER

Her kan du lese om alle de fornøyde og nå friske pasientene som har fått behandling av oss.

Har slitt med hamstringstrekk i 2 år, etter 1,5 år med nålbehandlinger ved fysioterapeuter og godt over 15.000 kr brukt uten særlig resultat tok det bare 3-4 behandlinger med Molde Refleksologi før han fikk iorden hamstringen, helt utrolig! Anbefales på det sterkeste.

Lasse Groven

Har én sønn på 12 år som på denne tiden av året har vært så plaga med pollenallergi at hverdagen har vært grusom selv med store inntak av medisin. I år har han vært på Atmasentret, Åndalsnes og fått behandling. Så langt ikke tatt medisin i år og poden er storfornøyd med å kunne være ute og sykle i finværet

Liv Kari Øien Kroken

Jeg var til han på Tirsdag. Kroppen var i helspenn ondt i magen masse tanker og jeg hadde det ikke bra. Når jeg var ferdig med behandlingen sov jeg nesten. Fantastisk følelse. Kroppen var i balanse igjen. Anbefaler han mannen der. Uansett hvilket problem du har.

Sissel Wærnes
0
+ Års erfaring
0
Refleksolog
0
Kontorer
0
Gode tilbakemeldinger

BESTILL EN TIME

922 14 338